Reflector

Bart Plasschaert & zeilster Emma Plasschaert

AS-Flyer-reflector recto

AS-Flyer-reflector verso

Waterfront “reflecteert”

“Reflector”, het live-kunstwerk op het strand van Oostende van Atelier Bildraum*, wil op 29 juni duizenden mensen – letterlijk – een spiegel voorhouden om samen afscheid te nemen van het donker verleden van W.O. I en tegelijkertijd te “reflecteren” over hoop voor de toekomst.

Art Shelter “mobiliseert”

In het kader van “Reflector” wil Art Shelter dit evenement faciliteren en beloftevolle kunstenaars steunen en kinderen met minder kansen (IBIS*) hoop geven voor een betere toekomst.

Hoe meedoen ?

Draag vanaf Pasen een door Atelier Bildraum ontworpen unieke “reflector” en kom op 29 juni naar het live-kunstwerk om deel uit te maken van een bruisende zee van hoop.

Deze pin is te verkrijgen bij diverse verkoopkanalen of via dit bestelformulier.

 

 

 

 

*Atelier Bildraum: produceert werk op het snijvlak van beeldende kunst, performance en theater. In 2015 winnaar van de “Big in Belgium”-award op Theater aan Zee in Oostende en in 2016 van de “Total Theatre Award” op het French Festival te Edinburgh.

*Koninklijk Werk Ibis: biedt aan jongens een veilige haven en geeft hen de zorgen en toewijding die ze ook thuis zouden moeten krijgen.